in , ,

Vučić: U fudbalu dobijala više Zvezda, u košarci Partizan!

Nakon TV duela Čović Vujošević i velikog baratanja brojkama, lider SNS Aleksandar Vučić pričao je gostujući u ‘Upitniku’ na Radio televiziji Srbije o količini novca koju su Crvena zvezda i Partizan dobijali od države.

Vucic

Prema njegovim rečima, fudbalski klub Crvena zvezda je imao nešto veću podršku države nego Partizan, dok je košarkaški klub Partizan dobijao više novca od države od KK Crvena zvezda.

Vučić se dotakao i “spornog“ ugovora Telekoma sa Crvenom zvezdom, rekavši da je suma od 249 miliona dinara predviđena za period od 46 meseci, a ne za svaku godinu pojedinačno, prenosi B92.

“Neću dozvoliti nikakve ucene. To plaćaju poreski obveznici Srbije, i sa time će se prekinuti. Rešenje je privatizacija. Rešenje je da se političari bave politikom, a sportisti sportom“, kazao je on i dodao da ga ne pogađaju skadiranja navijača Partizana.

“To ničim nisam zaslužio. Mene zanimaju navijači Partizana. Šta god da bude, videće koliko sam pošten, i koliko sam fer odnos imao prema tom klubu“.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

Diskusija

Odgovorite
  1. vucicu!!! sram te bilo,vucicu.. nemam reci ni strpljenja,da ti kazem,ono sto bih mogao,a ni ne vredi tebi pricati,takav si covek,.ko zna da vidi i zeli taj vrlo dobro zna kakav si..!!! idiote!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

LŠ: Demba Ba odveo Čelsi u polufinale, hrabri Dortmund nije uspeo (VIDEO)

Poslušajte himnu SP u Brazilu, da li je moralo bolje? (VIDEO)