0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Partizanovi rezervisti pobedili u Padinskoj skeli

Objavljeno: 08.04.14 u 21:49

Fudbaleri Partizana u rezervnom sastavu pobedili su PKB u predgrađu Beograda rezultatom 2:0.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Strelci golova za crno-bele bili su Nikola Ninković u 11. minutu i Saša Marković u poslednjem minutu utakmice. Partizan je dominirao i stvarao šanse, pa je lagana pobeda posledica dobrog pristupa igrača Marka Nikolića.

Rezultat je mogao da bude i ubedljiviji da su svoje prilike iskoristili Malbašić, Fofana i Grbić.

PKB (PS): Stanišić, Stanojević, Gazdić, Vićentijević, Jovičić, Stošić, I. Vijoglavin, Vanovac, A. Vijoglavin, Arsekić, Đorđević. Igrali su još: Barišić, Živković, Lozo, Mrđen, Držaić, Petrović, Milovanović.

PARTIZAN: Ž. Živković (od 58. Ni. Petrović), Aksentijević, Ostojić (od 58. Stevanović), Ivković, Ne. Petrović (od 65. Milovanović), Grbić (od 64. Rajić), Marković, Pantić (od 58. Minić), Ninković (od 58. Pantelić), Fofana, Malbašić (od 64. Golubović).

Razmumljivo da su crno-beli bili dominanantni tokom celog meča, ali su i domaćini u dva-tri navrata opasno pripretili Partizanu.

Prvi je pripretio domaćinu Grbić posle odličnog kornera Ninkovića u 4′, ali je njegov odličnan udarac glavom u donji ugao veštom interevencijom skinuo golman domaćina. Već u 5′ domaćini su mogli do vođstva, posle izvanredne akcije koju je iskreirao Ivan Vijoglavin odličnom loptom ka Đorđeviću, koji je primio loptu polulevo na oko 10 metara od gola, opalio je po lopti, a Živkoivć je skida ispod prečke. Sledeća lepa akcija viđena je već u 8′ kada je posle kornera Ninkovića, loptu na oko 18 metara sa druge strane sačekao Marković i uhvatio topovski volej, ali je lopta prohujala koji santimetar pored gola.

PKB PAR 2

No, u 11′ Malbašić je odlično poneo jednu loptu po levoj strani i onda podigao glavu, video Ninkovića na drugoj strani i idealno ga uposlio, a Džigi to rutinski završava za vođstvo od 0:1.

U sledećih nekoliko minuta redom su bili u lepim prilikama Malbašić (posle pasa Grbića), Petrović odličnim udarcem tik pored gola, Fofana psle prijema dobre lopte, lažnjaka i udarca levicom, a golman delimično izblokiranu loptu uspeva da uhvati.

Između ovih prilika crno-belih, domnaćini su mogli preko Jovičića da izjednače, ali je njegov solo prodor završio odličnim odmerenim šutom pored gola. U 32′ domaći su još jednom mogli do egala, ali je pribran bio Ostojić i u situaciji 3 na 2 za domaćina šmekerski presekao akciju i otklonio opasnost od gola.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter