1
Košarka

Ljutiti Vučić: Idite na tržište pa mi posle skandirajte

Objavljeno: 08.04.14 u 14:29

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će biti osnovan državni fond za podršku bolesnoj deci, a za koji će se izdvajati mnogo više sredstava nego što se to daje Partizanu i Crvenoj Zvezdi, prenosi agencija Tanjug.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vučić je naglasio da su ta dva kluba do sada dobila mnogo novca od države, a da će precizne brojke izneti večeras na javnom servisu.

Lider naprednjaka rekao je da je potrebno da se sport podrži, ali ne na taj način i poručio da će klubovi morati na tržište i u privatizaciju.

„Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati“ –  rekao je Vučić, koji je takođe naveo i da priznaje svoju grešku kada je kao političar pokušao da pomogne tim klubovima.

„Mnogo više novca ići će u Fond za bolesnu decu, a ne u Zvezdu i Partizan, pa neka mi skandiraju“ – rekao je Vučić aludirajući na uvrede koje dobija od pojedinih navijača sa tribina.

Vučić je to rekao odgovarajući na konstataciju novinara da je jedno dete umrlo jutros, a da se veliki novac izdvaja za sportske klubove.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter