1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Kazna za Vujoševića zbog incidenta u Kragujevcu

Objavljeno: 08.04.14 u 16:18

Trener Partizana Duško Vujošević suspendovan je na dva meča zbog vređanja sudije Aleksandra Glišića u derbiju protiv Radničkog u Kragujevcu. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U saopštenju KSL stoji da je Vujošević suspendovan zbog “vređanja, pretnji i ostvarenog fizičkog kontakta sa sudijom Glišićem“, pa trener Partizana neće biti na klupi crno-belih na utakmicama sa Borcem i Crnokosom.

Pored Vujoševića, kažnjen je i sudija Glišić, kao i cela sudijska trojka sa meča u Jezeru (Marko Juras, Marko Pecelj), jer je ocenjeno “da su sudili na donjoj granici prosečnosti“.

Trener Partizana je zbog dve tehničke greške kažnjen i sa 34.500 dinara. Partizan je kažnjen sa 23.000 dinara jer su navijači crno-belih ubacivali papirne rolne na teren.

Radnički je kažnjen sa 92.000 dinara zbog nesportskog ponašanja gledalaca (vređanja Duška Vujoševića) i ubacivanja na teren čvrstih predmeta.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter