0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Karadžić o Partizanu: Klub sa velikim ambicijama nadigrala je dečurlija

Objavljeno: 08.04.14 u 10:22

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić nije se, kako je najavljivano, oglasio saopštenjem povodom optužbi FK Partizan da direktno učestvuje u režiranju prvesntva.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Karadžić je ipak prokomentarisao dešavanja u Humskoj i apostrofirao je nedostatak samokritike među crno – belima.

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“vertikalne“ ]

„Kada sam govorio o malo samokritike, onda sam mislio da klub koji ima velike ambicije ne bi smeo sebi da dozvoli da na svom terenu bude nadigran od dečurlije i sve to uz igrača više na terenu dobrih 80 minuta. Naravno, to nije problem ljudi koji rade u Savezu. A što se tiče suđenja, u ekspresnom roku organi zaduženi za arbitražu analiziraće učinak sudija na meču Partizan – Vojvodina i doneće adekvatne odluke shodno pravilniku“ rekao je Karadžić za dnevni list Sport.

Što se tiča saopštenja Partizana, prvi čovek srpskog fudbala da je politika ‘upiranja prsta’ pogrešna

„Ne želim da izlazim sa saopštenjem iz razloga što sebe nisam prepoznao u tim redovima. Takođe, smatram da saopštenje Partizana ima pozadinu, a verujem da bi kreatoru svega napisanog pomogla mala doza samokritike. Uveren sam da klubu ne bi škodila, naprotiv. Pomogla bi mu u sagledavanju stanja na terenu, igre, učinka igrača. I ovde se ne radi samo o Partizanu, mnogi klubovi samo u drugima vide problem“ rekao je predsednik FSS.

hotsport.rs/sport

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter