0
Košarka

Vučić sutra govori o ‘večitima’

Objavljeno: 07.04.14 u 15:49

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučcić najavio je da će sutra izneti podatke o tome koliko su Partizan i Crvena zvezda dobili novca od države.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vučić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja u vezi sa jučerašnjim emisijom u kojoj su gostovali Duško Vujošević iz Partizana i Nebojša Čović iz Crvene zvezde i govorili o novcu koji klubovi dobijaju od države, a pominjali i Vučića, rekao da će sutra na Javnom servisu izneti podatke koliko je ko novca od države dobio.

„Sutra ću na RTS prvi put posle godinu i po dana odgovoriti na nešto što nisu ni optužbe. Meni ništa nije prebačeno“, rekao je Vučić.

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“vertikalne“ ]

On je dodao i da će sutra izneti predlog kojim će, kako je naveo, 95 odsto građana biti oduševljeno, ističući da se privatizacija podrazumeva, a da će do tad biti mnogo više odgovornosti i manje trošenja državnih para.

„Tako će imati oko manje čega neko da se svađa u budućnosti“, rekao je Vučić.

Predsednik sportskog društva Partizan Duško Vujošević rekao je sinoć da državne firme mnogo više sponzorišu Crvenu zvezdu, dok je prvi čovek košarkaškog kluba crveno-belih Nebojša Čović izneo drugačije podatke i naveo da Vujošević iznošenjem neistina vrši pritisak na državu.

hotsport.rs/tanjug

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter