0
Evrokupovi

Revanš Atletika i Barse sudi Veb – spektakl u najavi

Objavljeno: 07.04.14 u 20:34

Engleski sudija Hauard Veb biće glavni arbitar na revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona Atletiko Madrida i Barselone.

Hauard Veb

Kontroverzni engleski sudija imaće čast da sudi okršaj španskih klubova na ‘’Visente Kalderonu’’, što bi moglo da obeća spektakl obzirom na način na koji Veb deli pravdu.

Barsa i Atletiko odigrali su 1:1 na ‘’Nou Kampu’’, a odluka o prolasku dalje pašće u Madridu. Veb je izuzetno poznat sudija, njegova prva profesija je policajac, a etiketiran je kao navijač Mančester Junajteda.

Naravno, često je u žiži javnosti zbog nekih neshvatljivih odluka. Sudio je mnoge velike utakmice, pa tako i finale Svetskog prvenstva 2010. godine, kada je Španija pobedila Holandiju.

Ove godine u Ligi šampiona Atletiku je sudio protiv Porta, kada su Madriđani pobedili 2:1, a vodio je glavnu reč i na susretu Šalke – Real (1:6).

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter