in , ,

Peđa ponovo u Sakramentu (VIDEO)

Legenda Sakramento kingsa Peđa Stojaković (37), posle tri godine provedene u igračkoj penziji, vratio se prvi put u grad i dvoranu u kojima je počinjao svoju NBA karijeru. Srpski košarkaš je bio gost na meču svoja dva bivša kluba Sakramento – Dalas, a publika u “Sleep Train” areni dočekala ga je i pozdravila ovacijama.

Stojaković

‘’Svi smo u tadašnjem timu Sakaramenta uživali igrajući zajedno. Bilo je dosta zabavno i dosta smo vreme, van terena, provodili zajedno. Bili smo kao velika familija. Sećam se da mi je, prve sezone, bilo zanimljivo što na putovanjima svi idemo zajedno na večere. Mislio sam da je to običaj u svake ekipe, ali su me brzo razuverili i objasnili da je to retkost… Proveo sam osam godina ovde, najboljih osam godina svoje karijere. Ovde sam stasao i kao košarkaš i kao ličnost. Uvek se u ovom gradu osećam kao kod kuće. Danas, posle svih lakih i teških godina, drago mi je što je Sakramento kao klub opstao. Sakramento kao grad zaslužuje da ima košarkaški tim jer ovde publika podržava igrače iz ljubavi i poštovanja’’ rekao je Stojaković američkim medijima, a prenose Novosti.

Predrag Stojaković, inače jedan od najboljih šutera koje je košarka imala,  u najjačoj ligi na svetu proveo je 13 sezona, a u košarkaškoj penziji živi na relaciji Grčka – Majami.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Milan sve bliži Evropi (VIDEO)

Bilbao grabi ka kvalifikacijama za LŠ (VIDEO)