0
Evropske lige

Martino: Igrači da se fokusiraju na teren

Objavljeno: 07.04.14 u 12:17

Trener Barselone Herardo Martino rekao je da njegova ekipa u finišu sezone mora da se fokusira na teren i ne razmišlja o klupskim problemima i zabrani dovođenja igrača.

Gerardo-Martino-v-AC-Milan_3023298

Međunarodna fudbalska federacija kaznila je Barselonu sa dve godine zabrane dovođenja novih igrača zbog kršenja propisa koji se odnose na kupovinu fudbalera ispod 16 godina.

„Ako počnemo da razmišljamo o teorijama zavere, onda nećemo biti fokusirani na teren. Tačno je da postoje mnogi komentari u vezi ove situacije, ali nadam se da nisu istiniti. Ne možemo da ignorišemo sve ovo, ali moramo da se fokusiramo na ono što je pred nama. Ljudi u klubu rešiće ovaj problem“, rekao je Martino.

Barselona je za leto već ugovorila dolazak mladog igrača zagrebačkog Dinama Alena Halilovića i golmana Borusije iz Menhengladbaha Mark-Andrea Ter Štegena, ali su ti transferi sada pod upitnikom.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter