0
Evropske lige

Falkao: Želim u Brazil, pa da igram LŠ sa Monakom

Objavljeno: 07.04.14 u 16:33

Povređeni fudbaler Monako Radamel Falkao je rekao da se i dalje nada da će igrati na Svetskom prvenstvu u Brazilu i istakao da nema nameru da napušta francuski klub. 

Falkao

“Nadam se da ću igrati na Svetskom prvenstvu, ali je još prerano davati bilo kakve tvrdnje. Brzo se oporavljam, terapija ide veoma dobro. Srećan sam što opravak dobro napreduje. Malo sam ispred onog što sam očekivao… Imam veliku želju i motivaciju da se vratim“, rekao je Falkao i dodao da ga raduje nedeljna pobeda nad Nantom:

“To bi mogla da bude odlučujuća pobeda na putu ka drugom mestu i Ligi šampiona. Nadam se da ću ponovo igrati u tom takmičenju, naravno, za Monako, a ne za neki drugi klub“, rekao je Falkao.

Njegov napredak pohvalio je i trener Klaudio Ranijeri.

“On je neverovatan. Oporavlja se daleko brže nego što smo očekivali. Ako ovako nastavi, biće spreman za Brazil“, istakao je Ranijeri.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter