3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurić optužio Karadžića da režira prvenstvo!

Objavljeno: 07.04.14 u 11:20

Nakon što je Partizan na svom stadionu odigrao nerešeno protiv novosadske Vojvodine i tako omogućio Crvenoj zvezdi da poveća bodovnu razliku na +3 iz Humske su revoltirani arbitražćom sudije Darka Bogdanovića prst uperili ka srpskoj kući fudbala.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naime, u izjavi za Sportski žurnal, predsednik Partizana Dragan Đurić optužio je Tomislava Karadžića da direktno odlučuje o novom šampionu.

„Sva pitanja postavite Tomislavu Karadžiću, Zdravku Jokiću i Bogoljubu Stepanoviću, pa neka odgovore. Oni su stručnjaci, oni režiraju prvenstvo, zbog njih se igra fudbal“ rekao je Đurić.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije sa druga strane izjavio je da će se povodom optužbi prvog čoveka crno – belih oglasiti putem saopštenja.
Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter