0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Butorović: Vulićević zadržao manire, ali Trajković i Škuletić…

Objavljeno: 07.04.14 u 16:23

Predsednik skupštine fudbalskog kluba Vojvodina Balša Butorović čestitao je Novosađanima na odličnoj igri u remiju sa Partizanom, a posebnu pažnju pridao je bivšim fudbalerima crveno-belih Miroslavu Vulićeviću, Branislavu Trajkoviću i Petru Škuletiću. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Čestitam igračima, stručnom štabu, rukovodstvu i svim zaposlenima u klubu na velikom bodu osvojenom u derbiju. Partizan ni sa nosiocima naše igre u prethodnim godinama nije uspeo da nadigra klince Vojvodine. Miroslav Vulićević, naš bivši kapiten, asistirao je kod vodećeg gola Partizana, ali se u maniru pravog čoveka nije radovao, već se mirno okrenuo prema centru terena. One koji su se drugačije poneli, a do juče su ljubili grb Vojvodine i družili se s navijačima, ne želim da komentarišem“, rekao je Butorović za sajt kluba.

Na grešku sudije kod izjednačujućeg gola, odgovorio je podsećanjem na finale Kupa 2011. godine, kada je ekipa Vojvodine posle poništenog gola odlučila da napusti teren.

“Partizan može da bude zadovoljan remijem jer je Vojvodina zaslužila da pobedi. U fudbalu ne mora uvek da pobedi onaj koji je na papiru bolji. U to smo se mi u Vojvodini u prošlosti puno puta uverili. Gubili smo utakmice u daleko sumnjivijim okolnostima. Da podsetim na ono finale Kupa, pa kad je Danilo Grujić pokazao 9 žutih i 2 crvena kartona igračima Vojvodine, onda nepriznati golovi, izmišljeni penali… Obično se kaže da sudije greše jer su i oni ljudi, ali ja se pitam kako su te greške uvek u korist Crvene vezde i Partizana a na štetu njihovih rivala. Ako je sudija pogrešio u subotnjem derbiju, siguran sam da to nije namerno uradio. Međutim, ako se nešto ipak desi, iako obećavaju da se neće žaliti i pisati saopštenja, iz tih klubova ne samo da bombarduju saopštenjima već hoće i fizički da se obračunaju sa svakim ko im stane na put“, naglasio je Butorović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter