0
Evrokupovi

Atletikov napadački tandem pod znakom pitanja za Barsu, Tata pozvao 21 igrača

Objavljeno: 07.04.14 u 16:13

Fudbaleri Atletiko Madrida i Barselone u sredu od 20.45 igraju revanš meč četvrtine finala Lige šampiona, a domaći tim ima kadrovskih problema pošto je posle Dijaga Košte, pod velikim znakom pitanja i Arda Turan. 

Dijego Košta

Košta je povredu zadnje lože doživeo u prvom susretu na Kamp Nou kada mu je prognozirana pauza od sedam do 10 dana, a on je danas naporno radio odvojeno od ekipe kako bi pokušao da se oporavi pre vremena.

Istovremeno, današnji trening propustio je Arda Turan, koji ima problema sa tetivama i takođe je pod velikim znakom pitanja za duel sa Barsom.

S druge strane, trener Barselone Herardo Martino pozvao je 21 igrača za put u Madrid, a na spisku se nalazi i Karles Pujol iako nije dobio zeleno svetlo od lekarskog tima da je spreman za utakmicu.

Van stroja su Đerar Pike i Viktor Valdes.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter