0
Evropske lige

Venger za promenu pravila oko pozajmica

Objavljeno: 06.04.14 u 11:54

Iako i dalje tvrdi da Arsenal nije ispao iz trke za titulu Arsen Venger polako pronalazi opravdanja za još jednu izgubljenu godinu odnosno godinu koju će „topdžije“ ponovo završiti bez osvojenog trofeja.

Arsen Venger

Naime, Arsenalu je sada glavni cilj da osvoji četvrto mesto i tako obezbedi makar kvalifikacije za Ligu šampiona, a glavni rival u toj borbi mu je Everton čija trojica ponajboljih igrača, Romelu Lukaku, Geret Beri i Žerar Delofeu, uopšte nisu fudbaleri kluba iz Liverpula, već su pozajmljeni.

„Everton je uradio dobar posao dovođenjem ove trojice igrača na pozajmicu. Međutim, smatram da bi bilo bolje kada bi igrači koji ne mogu da se izbore za svoje mesto u timu bili pozajmljeni niželigašima ili klubovima iz drugih zemalja. Takođe mislim da bi ti igrači morali da igraju i protiv ekipa sa kojima su pod ugovorom jer u suprotnom sve to nema nikakvog smisla. Klubovi pozajmljuju igrače kako bi otežali posao konkurentima, a da pri tome oni sami ništa ne rizikuju. Arsenal kada pozajmljuje igrače uvek im dozvoljava da igraju i protiv nas“ – objasnio je Venger.

Arsenal trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Premijer lige sa svega četiri boda više od Evertona koji pored toga ima i meč manje odigran, a snovi o tituli su samo to pošto vodeći Čelsi na pet kola do kraja prvenstva ima čak osam bodova više od „topdžija“.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter