0
Fudbal

Tošić: Od mene se očekuje da dajem i nameštam golove

Objavljeno: 06.04.14 u 13:38

Sa dva pogotka u duelu protiv ekipe Krila Sovjetov odigranom u Samari (1:3) srpski repreyentativac Zoran Tošić bio je najzaslužniji sa pobedu njegovog CSKA koji je tako ostao u šampionskoj trci sa Lokomotivom i Zenitom.

tosic-slavlje-cska

„Opet nam se posrećilo da u ranoj fazi meča postignemo dva gola posle čega je bilo lakše igrati i kontrolisati situaciju na terenu. Zadovoljni smo pobedom i nadamo se da ćemo da nastavimo u istom ritmu. Ostalo je još šest kola do kraja prvenstva, očekujemo da pobedimo u svih šest utakmica i postanemo šampioni“ – rekao je popularni Bambi u izjavi za zvanični sajt kluba.

Nekadašnji fudbaler Partizana potom se osvrnuo i na svoju ulogu u timu „armejaca“.

„Svaki put kada mi trener ukaže poverenje trudim se da pokažem svoju najbolju igru. Znam da se od igrača na mojoj poziciji očekuje mnogo i da bi trebalo da postižem i nameštam golove i trudim se da to radim u svakom meču. Protiv Krila sam dao dva gola i nadam se da ću slično odigrati i u sledećem meču, ali najvažnije je da CSKA pobeđuje“ – završio je Tošić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter