0
Ostali sportovi

Srpski rvači bez uspeha na EP u Finskoj

Objavljeno: 06.04.14 u 17:17

Reprezentativci Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom nisu imali uspeha drugog dana takmičenja na prvenstvu Evrope u finskom gradu Vanta. 

aleksandar-maksimovic-rvanje

Aleksandar Maksimović u kategoriji do 71 kilogram i Petar Balo do 80 kilograma poraženi su od mađarskih rvača, dok je Viktor Nemeš u kategoriji do 75 kilograma ostvario dve pobede u pretkolu.

Nemeš je u prvom kolu savladao Španca Ruiza Agileru, a zatim i Moldavca Besleagu, ali je potom u četvrtfinalu izgubio od Danca Madsena.

Maksimović je na startu izgubio od Mađara Lorinca, koji je stigao do finala i povukao srpskog reprezentativca u repasaž i borbu za bronzanu medalju. U prvoj borbi repasaža Maksimović je savladao Rumuna Pusaku, ali je u narednom meču izgubio od Dzemanoviča iz Belorusije i tako stao na korak od borbe za medalju.

Balo je u kategoriji do 80 kilograma izgubio je od Mađara Bačšija, a u repesažu je za protivnika dobio Čeha Omarova za koga nije imao rešenja.

Prvog dana prvenstva Evrope, u subotu, Davor Štefanek je u kategoriji do 66 kilograma poražen na startu, dok je Kristijan Fris zauzeo peto mesto u kategoriji do 59 kilograma.

hotsport.rs/Tanjug

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter