0
Auto Moto

Sjajni Hamilton slavio u Bahreinu

Objavljeno: 06.04.14 u 19:19

Vozač Mercedesa Luis Hamilton trijumfovao je na Velikoj nagradi Bahreina, trećoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1 i prvoj koja je vožena noću u ovoj zemlji.

luis-hamilton-malezija

Hamilton je do druge pobede zaredom, a 24. u karijeri došao vremenom od 1:36:42.743 sata.

Drugo mesto, sa sekundom zaostatka, zauzeo je Hamiltonov timski kolega Niko Rozberg, dok je treći bio vozač Fors Indije Serhio Peres.

Trku je obeležila velika i sjajna borba Hamiltona i Rozberga, iako je Britanac vodio tokom čitave trke, njegov kolega mu je konstatntno pretio.

Pored toga, Ferari je potpuno podbacio, jer Fernando Alonso i Kimi Raikonen su uspeli da dođu samo do devetog i 10. mesta.

Trku je obeležio i veliki incident u 42. krugu kada je Pastor Maldonado lansirao Estebana Gutijereza u vazduh. Na sreću, mladi vozač Zaubera prošao je bez povreda, dok je Maldonado dobio stani-kreni kaznu od deset sekundi.

Formula 1 se seli u Kinu, pa će se četvrta ovosezonska trka voziti u Šangaju 20. aprila.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter