0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan bez odbrane u Ivanjici, crno-beli se žalili na Bogdanovićevo suđenje

Objavljeno: 06.04.14 u 11:21

Sudija Darko Bogdanović ne samo da je na sinoćnjem meču u Humskoj dosudio nepostojeći penal za Vojvodinu već je praktično „osakatio“ Partizan pred gostovanje Javoru u Ivanjici na koje će crno-beli otići praktično bez kompletne odbrambene linije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, Bogdanović je u duelu Partizana i Vojvodine podelio čak 12 žutih kartona, od čega su Trajković sa jedne i Nastić sa druge strane pazarili po dva pa su automatski dobili i crveni odnosno isključeni su sa utakmice.

Pored Trajkovića koji je samim tim suspendovan za prvi naredni meč, trener Partizana Marko Nikolić u Ivanjici neće moći da računa na desnog beka Miroslava Vulićevića i levog beka Vladimira Volkova koji su zaradili parne kartone. Pored ovog trija od fudbalera Partizana javnu opomenu su dobili još Andrija Živković, Saša Ilić i Predrag Luka, dok su u Vojvodini žute kartone dobili još Marko Živković, Mijat Gaćinović i Nikola Popara.

Domaćin susreta je u zvanični zapisnik uneo primedbu o kojoj če raspravljati sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

„Primedba na nedodeljeni crveni karton igraču Vojvodine sa brojem 26 (Popara) zbog udaranja Vladimira Volkova u 64. minutu, kao i prigovor na dosuđeni jedanaesterac u 90+1. minutu jer se start Trajkovića nije desio unutar kaznenog prostora“.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter