0
Košarka

Novi trijumf Aleksandrova

Objavljeno: 06.04.14 u 14:41

Košarkaši Oldenburga pobedili su Bremerhaven sa 82:66 u 28. kolu Bundeslige, a dobru partiju zabeležio je Nemanja Aleksandrov.

aleksandrov

Srpski košarkaš je na terenu proveo 25 minuta i za to vreme je imao devet poena i tri skoka. Najbolji u pobedničkom timu sa po 15 poena bili su Dru Džojs, koji je imao i pet asistencija i četiri skoka, i Džulijus Dženkins. Kod Bremerhavena 22 poena je postigao Darijuš Adams, koji je imao i deset skokova, dok je Derik Alen dodao 16 poena.

Oldenburg i Bremerhaven su vodili veliku borbu u prvom poluvremenu, koje je završeno nerešenim rezultatom, ali je domaći tim u nastavku prelomio utakmicu. Ključna je bila treća četvrtina koju je Oldenburg dobio sa 25:5, a potom rutinski priveo meč kraju.

Oldenurg je tako došao do 20. pobede ove sezone i zadržao se na četvrtom mestu tabele, na čijem čelu se nalazi Brose Baskets, koji ima skor 24/4. Bremerhaven je na 12. poziciji, sa 11 pobeda i 17 poraza.

U narednom kolu Aleksandrov i saigrači dočekuju Vircburg, a taj meč igra se sledeće subote od 17 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter