0
Košarka

Labović izvanredan, poraz Alijage

Objavljeno: 06.04.14 u 21:39

Košarkaši Alijage poraženi su sa 82:74 od Mersina u 25. kolu turskog šampionata, uprkos sjajnoj partiji Dragana Labovića.

dragan-labovic-1340014920-175812

Labović je za 35 minuta na terenu zabeležio 20 poena i osam skokova, ali pošto je bio jedini raspoloženi u redovima Alijage, njegov tim nije mogao da izbegne poraz.

Srpski košarkaš je na polovini sezone stigao u Alijagu, a od tada se svojim partijama istakao kao vođa ekipe, koja će, nažalost, gotovo izvesno ispasti iz lige.

Najbolji u redovima Mersina bio je Ali Karadeniz sa 18 poena i četiri skoka, dok je Kenet Brajan Hosbruk dodao dva poena manje. Sjajan je bio i Antoan Lamar Barbur sa 15 poena i osam skokova.

Među Labovićevim saigračima, po 13 poena upisali su Ahmet Ali Erdogan i Ali Išik, koji je imao i osam skokova.

Alijaga je posle 25. kola na poslednjem mestu tabele turskog šampionata sa samo tri pobede i 22 poraza. Mersin je samo dve pozicije iznad sa skorom 7/18.

U narednom kolu, sledeće nedelje, Alijaga gostuje Anadolu Efesu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter