0
Fudbal

Juventus i Pirlo blizu dogovora

Objavljeno: 06.04.14 u 10:27

Uprava Juventusa i najbolji igrač kluba iz Torina Andrea Pirlo nalaze se na korak od potpisivanja novog ugovora tako da će svi timovi koji su želeli iskusnog vezistu u svojim redovima ostati kratkih rukava.

andrea-pirlo

„Nije ostalo još mnogo detalja da dogovorimo oko novog ugovora. Kada i to bude okončano odnosno kada postignemo sporazum oko još nekih nijansi biće parafiran novi ugovor“ – rekao je Pirlo za jednu italijansku radio stanicu.

Reprezentativac Italije, koji će sasvim izvesno biti član državnog tima na predstojećem Mondijalu, u Juventus je stigao 2011. godine iz Milana i do sada je već osvojio dve titule prvaka i dva superkupa sa „starom damu“, a na putu je i ka trećem trofeju koji se dodeljuje prvaku države.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter