0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vukadinović: Tole se oslilio, neće još dugo

Objavljeno: 05.04.14 u 13:05

Personalne promene koje je Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije napravio u Izvrnšnom i Stručnom odboru očigledno nisu se previše dopale jednom prvom čoveku Metalca i nekdašnjem članu Upravnog odbora Partizana Dragoljubu Vukadinoviću koji je zbog toga osuo drvlje i kamenje po predsedniku Tomislavu Karadžiću.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„To nije odluka Odbora već Karadžića! Nije floskula, zbilja, srećan sam što više nismo u istom timu. S druge stane, nije našao za shodno da me pozove, kaže za sednicu i namere. To je učinio Zoran Laković… i, osetih, čoveku bi neprijatno. Letos me je Karadžić molio da se vratim u Izvršni odbor, kako je tad govorio: dam kredibilitet. Obećao je mnoge stvari i slagao… A, u mom kraju starine kažu: čovek se drži za reč, vo za – rogove! E, takve ljude ne mogu da podržim“ – rekao je Vukadinović u izjavi za Žurnal.

Mnogi su ostali iznenađeni brojnim promenama koje je FSS napravio praktično „preko kolena“, ali Vukadinović čini se zna odgovor zbog čega se sve to tako desilo.

„Ojačao je, osilio se… Nisam, istina, prisustvovao sednicama. Nisam, jednostavno, želeo da učestvujem u verifikovanju brojnih odluka Odbora za hitna pitanja bez zapisnika. Kako to može?! Kakve je ljude izbacio iz IO, svaka čast Savu Miloševiću. Znam šta je sve govorio protivu nekih ljudi juče promovisanih. Interes je u pitanju, nema druge. Promenio je i Stručni odbor kako bi sad aminovali odluke koji prethodnici nisu hteli. To je njegov manevar da bi opstao. Rekoh da neće još dugo da traje“ – objasnio je Vukadinović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter