0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Teška i važna pobeda! Milijaš: Analiziraćemo greške (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.14 u 18:40

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović zadovoljan je pobedom svog tima i ističe da su crveno-beli osvojili važna tri boda na gostovanju u Subotici. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su danas pobedili Spartak rezultatom 2:1 i posle ovog kola će ostati lideri na tabeli Jelen Superlige.

“Znali smo da nas čeka utakmica u kojoj ćemo jako teško doći do bodova. Spartak je ekipa koja retko prima golove i zna da igra na rezultat, naročito u Subotici. Na ovakvom terenu nismo bili onakvi kakvi možemo da budemo, ali ipak odnosimo tri boda koja nam mnogo znače. Nama svaka utakmica koju odigramo, odlučuje o tituli“, izjavio je Stojanović, i kratko prokomentarisao situaciju kod primljenog gola:

“Bili smo previše nonšalatni kod te njihove akcije. Novaković je fantastično stigao, pa „zavrnuo“ loptu u peterac gde je Šarac bio gotovo sam. Takve stvari ne smemo da dozvoljavamo sebi“, istakao je Stojanović.

U taboru crveno-belih zabrinuti su zbog povrede Abiole Daude.

“Radi se o povredi kolena. Odmah nakon ulaska lekarske službe, pokazali su mi da je neophodno da se izvrši izmena. Došlo je do rotacije na terenu, a što se same povrede tiče, još uvek ništa konkretno ne znamo“, zaključio je Stojanović.

Kapiten Nenad Milijaš naglasio je da njegova ekipa mora da smanji broj grešaka.

“Ne smemo da dozvolimo sebi da iz jedne, da tako kažem dobre situacije u kojoj imamo rezultat od 2:0 nakon gola koji smo postigli u rpavo vreme, primimo gol i uđemo u neizvesnu završnicu. Izuzetno nam je bilo teško tokom svih 90 minuta, i lično nisam zadovoljan drugim poluvremenom. Imali smo veliki pad u igri, što ne smemo sebi da dozvolimo i u narednim danima ćemo pokušati da kroz priču i analizu ispravimo sve propuste, kako se ne bi ponavljali u narednim, veoma bitnim utakmicama“, rekao je Milijaš.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na https://hotsport.rs/aplikacija/ koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter