0
Košarka

Nedović: Igrao bih za reprezentaciju na SP, ali…

Objavljeno: 05.04.14 u 22:15

Košarkaš Golden Stejta Nemanja Nedović kaže da bi voleo da igra na Svetskom kupu u Španiji, ali da još nije razgovarao sa čelnicima kluba oko njegovog nastupa u dresu reprezentacije Srbije.

nedovic-izjava

“Još nisam razgovarao sa čelnicima Golden Stejta oko nastupa za reprezentaciju, voleo bih da igram na SP. Naša grupa je teška, igraćemo protiv Španije, Francuske i Brazila. Ne možemo ništa da obećamo navijačima, imamo najmlađi tim, moramo da budemo strpljivi, jer ovo će biti veliko iskustvo za sve nas“, kaže Nedović za sajt Svetske košarkaške federacije (FIBA).

Srpski kombo ističe da je dosta naučio na prvenstvu Evrope u Sloveniji, gde je Srbija zauzela sedmo mesto igrajući protiv igrača kakvi su Parker i Rubio.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Lijetuvos Ritasa prošle godine izabran je kao 30. pik na NBA draftu, ali do sada nije često dobijao šansu u dresu Voriorsa.

“Na kraju prošle sezone znao sam da sam spreman da idem u Ameriku i igram u najboljoj ligi na svetu. Stvari se ne odvijaju kako sam zamišljao, jer ne provodim mnogo vremena na parketu. Imamo dosta dobrih igrača na mojoj poziciji kao što su Stef Kari, Džordan Kroford i Stiv Blejk, tako da moram da budem strpljiv i čekam svoju šansu“,

poručuje Nedović, koji u međuvremenu dobija više prostora u Razvojnoj ligi, gde ima zapaženih partija.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter