0
Evrokupovi

Kakav hendikep za Junajted!

Objavljeno: 05.04.14 u 00:01

I drugi napadač Mančester Junajteda Vejn Runi moraće najverovatnije da propusti revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna.

vejn-runi-sedi

U utakmici u kojoj će tim Dejvida Mojesa morati da napadne pošto je prvi meč završen rezultatom 1:1, “crveni đavoli“ biće bez dva najopasnija igrača po gol, a to su Vejn Runi i Robin van Persi. Naime, Runi je na zadobio povredu nožnog palca u prvoj utakmici i za sada se ne može sa sigurnošću tvrditi koliko je povreda ozbiljna, ali mediji u Britaniji nisu optimistični po tom pitanju.

“Takve povrede su veoma bolne. Proverićemo da li je došlo do bilo kakvog oštećenja kosti, pa ćemo bolje znati situaciju“, kazao je Dejvid Mojes i dodao da Runi sigurno neće igrati u utakmici Premijer lige protiv Njukasla.

Kuriozitet je da se Runi povredio u 2010. godine, takođe u četvrtfinalu Lige šampiona i takođe protiv Bajerna, a potom je imao veoma loš nastup za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter