0
Evropske lige

Algeri odbio Grke

Objavljeno: 05.04.14 u 14:07

Fudbalski savez Grčke nema nameru da menja provereno dobru praksu da na klupi nacionalnog tima sedi strani stručnjak pa je u tu svrhu kontaktiran bivši trener Milana Masimilijano Alegri, koji je odbio mogućnost da se posveti reprezentatinom fudbalu.

alegri

„Alegri je imao konkretnu ponudu Grka, ali je odlučio da je ne prihvati kako bi ga klubovi koji će ovog leta biti u potrazi za trenerima imali u vidu pošto mu je želja da nastavi da se bavi trenerskim, a ne selektorskim poslom“ – rekao je Alegrijev zastupnik Mikele Frola.

Čak i da mu stigne ponuda da preuzme „azure“ Alegri bi je navodno odbio odnosno za taj posao bi bio spreman tek posle 2016. godine, prema Frolinim rečima.

Mladi italijanski stručnjak trenutno boravi u Londonu gde usavršava engleski jezik i proučava metode treninga u premijerligaškim klubovima.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter