0
Auto Moto

Šumaher ipak neće biti prebačen u kućni apartman

Objavljeno: 04.04.14 u 12:41

Porodica teško povređenog Mihaela Šumahera prebaciće legendarnog vozača iz bolnice u Grenoblu u rehabilitacionu kliniku, a ne u svoju kuću kako se spekulisalo i veruje da će se sedmostruki šampion Formule 1 probuditi iz kome.

Šumaher

Prijatelj Šumaherove porodice negirao je u petak da će supruga teško povređenog vozača potrošiti 10 miliona funti na izgradnju apartmana opremljenog kompletnom lekarskom opremom kako bi se Šumaher prebacio u svoju kuću u Švajcarskoj, pošto su joj lekari rekli da su šanse za njegov potpuni oporavak zanemarljive.

„Mihael će u nekom trenutku biti prebačen u rehabilitacionu kliniku, ali ne sada. Uvereni smo da će se Mihael probuditi i zbog čega bi u njegovoj kući gradili objekte za čoveka koji je u vegetativnom stanju? To bi nagoveštavalo da je slučaj beznadežan“, rekao je prijatelj Šumaherove porodice, prenosi agencija Beta.

Šumaher se nalazi na intenzivnoj nezi od 29. decembra, kada je u francuskom skijalištu Meribel pao tokom skijanja i teško povredio glavu. On je u dva navrata operisan i uveden je u indukovanu komu. Njegovo stanje je stabilizovano posle operacije, pošto je prvobitno ocenjeno kao kritično.

Lekari u Univerzitetskoj bolnici u Grenoblu od 30. januara postepeno bude Šumahera iz indukovane kome.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter