0
Fudbal

Real, Siti i Monako spremaju veliku razmenu

Objavljeno: 04.04.14 u 14:39

Poput „blokbaster trejdova“ u NBA ligi tako se izgleda i tri velika evropska fudbalska kluba spremaju na trostruku razmenu u letnjem prelaznom roku.

Radamel Falkao

Kako saznaje Marka čelnici Real Madrida, Mančester Sitija i Monaka našli su se na tajnoj večeri na kojoj je prisustvovao i Radamel Falkao sa svojim menadžerom.

Za sada nije izvesno o čemu se tačno pregovaralo odnsno razgovaralo, ali Marka nagađa da bi u junu moglo da dođe do velikog „trejda“ prema kojem bi Falkao otišao u Mančester Siti, u Real Serhio Aguero, dok bi u Monaku završio Anhel di Marija. Naravno bilo bi tu i određenog novčanog potkusurivanja pošto je jasno da cena spomenutih igrača na tržištu nije podjednaka.

Preostaje nam da sačekamo nakasnije jun kako bi saznali da li u svemu ima imalo istine ili se radi o još jednoj novinarskoj patki.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter