0
Košarka

Novak: Možemo da pobedimo Partizan

Objavljeno: 04.04.14 u 22:21

Novo pojačanje kragujevačkog Radničkog za Superligu Jovan Novak ističe da njegov novi tim ima dosta kvalitetnih igrača, uz koje on može da napreduje, što ga je i nateralo da se opredeli za srce Šumadije.

jovan-novak

“Opredelio sam se za Radnički zbog sastava. Dosta je dobrih, iskusnih igrača, mogu da napredujem, kako na treninzima, tako i na utakmicama. Moja sezona se završila krajem marta, bilo bi to duga pauza, zato sam gledao da nađem klub gde ću igrati i trenirati ova dva meseca sa dobrim igračima. Radnički je imao želju da me dovede i ja sam pristao. Nadam se da ću se pokazati u pravom svetlu. O sezoni – mislim da je Evrokup glavni razlog nešto lošijih partija u ABA ligi. Ali, opet kada pogledam u celini, nije to loš plasman. Najbitnije je sada da budemo među četiri ekipe u Superligi i ponovo obezbedimo Jadransku ligu, pa da se dogodine „napadne“ Evrokup’’, izjavio je Novak.

Kao jedan od najboljih igrača u KLS, Novak odlično poznaje supeligašku konkurenciju Radničkog.

“Dosta je dobrih ekipa u celoj Košarkaškoj ligi Srbije. Klubovi su se pojačali, biće uzbudljivih utakmica. Veći broj ekipa ima šansu da se nađe među četiri najbolje. Biće jaka Superliga ove godine.“

Na kraju najave premijere u Kragujevcu, mladi as iznosi svoj sud kako „sačuvati“ Jezero.

“Teško je igrati protiv Partizana, jako su čvrsta ekipa. Treba odgovoriti jako na njihovu igru. Mislim da imamo šansu da pobedimo ekipu Partizana ako igramo koncentrisano, smireno, bez nekih brzih rešenja u napadu“, zaključio je Novak u izjavi za zvanični sajt Radničkog.

Utakmica između Radničkog i Partizana na programu je u ponedeljak od 18.00 u dvorani ‘’Jezero’’.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter