0
Evropske lige

Martino: Nema izgovora za neuspeh, igrači moraju da misle samo na Betis

Objavljeno: 04.04.14 u 19:38

Trener Barselone Herardo Martino naglasio je da ekipa u finišu sezone mora da se fokusira na teren i ne razmislja o klupskim problemima i zabrani dovođenja igrača. 

herardo-martino-kzs

“Ako počnemo da razmišljamo o teorijama zavere, onda nećemo biti fokusirani na teren. Tačno je da postoje mnogi komentari u vezi sa ovom situacijom, ali nadam se da nisu istiniti. Ne možemo da ignorišemo sve ovo, ali moramo da se fokusiramo na ono što je pred nama. Ljudi u klubu rešiće ovaj problem“, rekao je Martino i dodao:

“Fokusirani smo isključivo samo na Betis, to nam je najvažnija utakmica ukoliko želimo da ostanemo u trci za titulu. Oni će se boriti protiv nas i pokušaće da nas iznenade u teškom trenutku. Ali, povrede i bilo kakvi problemi van terena ne mogu biti izgovori za neuspeh u velikom klubu“, rekao je Martino.

Utakmica Barselona – Betis na programu je u subotu u 18.00.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter