0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Kalinić, ipak, licenciran za Radnički

Objavljeno: 04.04.14 u 16:09

Košarkaški klub Radnički objavio je spisak igrača za Superligu Srbije, a na njemu se nalazi i Nikola Kalinić, iako je nedavno tražio raskid ugovora.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako je trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić naglasio da Kalinić ne napušta klub, istog dana KS Srbije pozvao je Kragujevčane na usmenu raspravu povodom njegovog zahteva za raskid ugovora.

Kako se posle rasprave, iz Saveza niko nije oglašavao, Kalinić je licenciran za Radnički i najverovatnije će ostati u klubu do kraja sezone.

Na startu Superlige Srbije Radnički u ponedeljak dočekuje Partizan, a pored Kalinića, za Radnički su za Superligu licencirani:

Jovan Novak, Miloš Janković, Sava Lešić, Andreja Stevanović, Dušan Mlađan, Dušan Katnić, Stefan Birčević, Miloš Dimić, Stefan Balzamović, Marko Brkić, Nikola Jevtović i Marko Marinović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter