0
Košarka

Gasol završio sezonu

Objavljeno: 04.04.14 u 21:44

Los Aneđeles Lejkersi igraju jednu od najneslavnijih sezona svoje istorije. Ekipa Majka D’Antonija neće uspeti da izbori plej of, a pojedinci će verovatno i razdužiti dres ‘’jezerdžija’’.

_pau_gasol

Do kraja sezone na parket neće istrčavati ni Pau Gasol, koji prema navodima američkih medija ima problema sa vrtoglavicom u poslednje vreme, zbog čega je propustio nekoliko utakmica prethodnih nedelja. Španac ove sezone nije dao značajniji doprinos igri Lejkersa u smislu plasmana u doigravanje, pa se izostanak Brajanta ispostavio kao teško nadoknadiv za tim iz Los Anđelesa.

Gasol je tokom sezone imao velikih problema sa povredama, a prema poslednjim informacijama, trener ga neće koristiti u poslednjih sedam utakmica regularne sezone.

Tamošnji mediji su to odmah protumačili kao znak da se Gasol neće vraćati u redove Lejkersa pošto je ovog leta postaje slobodan agent

Podsetimo da je Pau Gasol sa Lejkersima osvojio dve šampionske titule, a ove sezone je prosečno beležio 17,4 poena uz 9,7 skokova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter