0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

U Zemunelu spremali štrajk, Partizan pretio otkazima

Objavljeno: 03.04.14 u 11:51

Zbog lošeg materijalnog stanja u kome se nalaze radnici i neisplaćenih zarada, zaposleni u sportkom centru ‘Zemunelo’ planirali su da održe štrajk upozorenja od koga su odustali nakon što im je zaprećeno otkazima.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naime, kako piše beogradski Kurir, potpredsednik Partizana Ratomir Babić izvršio je pritisak na zaposlene kada je saznao da se sprema obustava rada.

„Zaposleni su nezadovoljni uslovima i dinamikom isplate, pa je bio najavljen jednočasovni štrajk upozorenja, koji na kraju ipak nije održan jer su se ljudi verovatno uplašili. Juče je u Zemunu bio potpredsednik Ratomir Babić, koji je radnicima pretio otkazima, što se ne dešava prvi put“ rekao je neimenovani izvor Kurira.

S druge strane, Babić po ko zna koji put uverava da je u pitanju bio uobičajeni sastanak i da nije bilo nikakvih pretnji.

„Održali smo redovan sastanak kako bismo radnicima objasnili određene stvari koje su bi trebalo da znaju, a tiču se prekovremenih sati, kao i još neke pojedinosti. Nema govora o tome da smo im pretili otkazima“ tvrdi Babić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter