0
Fudbal

Rojs čeka Barsu do sledećeg leta?!

Objavljeno: 03.04.14 u 19:52

Vezista Borusije Dortmund Marko Rojs želeo je ovog leta da pređe u Barselonu, a nakon što je FIFA zabranila transfere Kataloncima, Nemac će sačekati do juna 2015. godine, ekskluzivno prenose španski mediji. 

Marko Rojs

Rojs je bio jedan od prioriteta za sportskog direktora Barselone Andonija Zubizaretu koji je bio spreman da izdvoji između 30 i 40 miliona za 24-godišnjeg fudbalera.

Kako prenosi katalonski Sport, Rojs je idealan za Barsin sistem jer može podjednako dobro da igra na sve tri pozicije u napadu, ali i kao ofanzivni vezni igrač.

Rojs navodno takođe želi samo u Barsu, uprkos ponudama Čelsija, Pari sen Žermena i Mančester junajteda i spreman je da ostane još jednu sezonu u Borusiji kako bi katalonskom klubu ponovo bilo omogućeno da dovodi igrače.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoslekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter