0
Evrokupovi

Igrač Zenita tvrdi da je potplatio srpskog sudiju, on to demantuje

Objavljeno: 03.04.14 u 20:36

Nekadašnji igrač ruskog Zenita Erik Hagen rekao je da je potplatio sudiju kako bi namestio utakmicu Kupa UEFA protiv Gimaraeša iz 2005. godine.

Evrići

Možda ova vest ne bi izazvala toliko pažnje, da se u ovom slučaju ne radi o srpskom arbitru Dejanu Deleviću.

“Koje dokaze imam? Posle utakmice je atmosfera u ekipi bila toliko čudna, ne kao posle normalne pobede. Svi igrači su platili po malo. Ekipa je imala sastanak gde je ova odluka doneta. Nažalost, ne znam ruski jezik i nisam razumeo ništa od onoga što se govorilo na sastanku“, kazao je Hagen i istakao da su svi igrači od premije koja je iznosila 12.000 evra, po tri dali sudiji.

„Neko mora da bude prvi koji će ovo da uradi. Postoji mnogo glasina o korupciji u svetskom fudbalu“, naveo je Hagen.

Zenit je, u međuvremenu, demantovao Hagenove navode.

„Mi smo duboko zapanjeni izjavom Erika Hagena. Zenit je uvek poštovao principe fer pleja i dokazivao svoju vrednost samo na fudbalskom terenu“, rekao je potparol Zenita Jevgenij Gusev agenciji RIA Novosti, a iznenađen je bio i tadašnji trener Dik Advokat.

Ovu informaciju demantovao je srpski arbitar.

“Totalno sam u šoku, baš sam u šoku… Stvarno ne mogu da verujem da tako nešto može da se govori i radi. Ne mogu da verujem da takve gluposti izlaze u novinama…, rekao je Delević agenciji Beta.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoslekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter