0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

Bertomeu: Neko pokušava da ošteti Barselonu, istražujemo ko je to

Objavljeno: 03.04.14 u 21:16

Nakon odluke disciplinske komisije FIFA-e, kojom se zabranjeni transfere na godinu dana FK Barseloni, zbog toga što je angažovala inostrane igrače mlađe od 18 godina, oglasio se prvi čovek katalonskog kluba Žozep Marija Bertomeu.

FOTO: fcbarcelona.com
FOTO: fcbarcelona.com

“Neko pokušava da sa strane nanese štetu Barseloni. Trenutno istražujemo to. Prvo smo optuživani za doping, pa potom da ne plaćamo porez i sada ovo. Videćemo ko stoji iza svega toga i potom ću izaći u javnost – rekao je Bartomeu.

On je istakao da FIFA kažnjava nešto što je model Barseloninog funkcionisanja.

“Slažemo se sa pravilima FIFA oko zaštite mladih igrača. Barselona je klub za primer ostalima. Ali smo ogorčeni zbog njihove odluke, jer kažnjavaju nešto što je model i suština našeg kluba u prethodinih 35 godina. Mi se brinemo o mladim igračima i njihovom razvoju“ kazao je Bartomeu.

Barselona je povodom ovog slučaja najavila žalbu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoslekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter