0
Evrokupovi

Bajern odbio da izda akreditacije zbog pogrdnih naslova (FOTO)

Objavljeno: 03.04.14 u 18:22

Fudbalski klub Bajern Minhen odbio je danas da izda akreditacije za utakmicu četvrtfina Lige šampiona dvojici engeskih novinara, zbog uvredljivih naslova u kojim su pogrdnim imenima nazivali Bastijana Švajnštajgera. 

Svajni

Bajern je žalbe uputio na adrese Dejli Mirora i Sana, čiji su novinari u svojim tekstovima na neučtiv i uvredljiv način govorili o Švajnštajgeru.

Dejli Miror je na svoju naslovnicu stavio sliku Švajnštajgera sa komentarom “You dirty Schwein“, („schwein“ – na nemačkom svinja), dok je San bio nešto blaži sa komentarom u kojem je pisalo samo “švajn“.

Bastijan Švajnštajger je bio jedini strelac za Bajern u prvoj utakmici četfrtfinala Lige šampiona protiv Mančester Junajteda, a isključen je sa terena u poslednjim minutima meča zbog drugog žutog kartona zbog čega će propustiti revanš naredne nedelje.

Podsetimo, i trener Pep Gvardiola je na konferenciji za medije nakon utakmice imao verbalni sukob sa novinarom.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoslekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter