0
Domaći fudbal

Partizanovi rezervisti lako izašli na kraj sa Sinđelićem

Objavljeno: 01.04.14 u 14:01

Već je postao običaj da rezervisti Partizana i igrači koji iz drugih razloga nisu nastupili prethodnog vikenda utorkom u Sportskom centru Teleoptik igraju prijateljsku utakmicu protiv neko od niželigaša pa je tako danas crno-belima gostovao Sinđelić koji je poražen sa 3:0 (3:0).

Danilo Pantić

Golove za Partizan postigli su Danilo Pantić već u trećem minutu, zatim Nikola Ninković u 41. i na kraju tačku na ovaj meč stavio je Petar Grbić pred sam kraj prvog poluvremena.

Igrač meča bio je mladi Danilo Pantić koji je u duelu sa Sinđelićem pokazao deo svog raskošnog talenta zbog kojeg već sada o njemu bruji cela Evropa i zbog kojeg se oko njega otimaju veliki evropski klubovi.

Trener Nikolić je u ovom duelu na teren izveo sledeći sastav: Živković, Aksentijević, Stevanović, Gulan, N. Petrović, Marković, Pantić, Pantelić, Ninković, Grbić, Fofana, a igrali su još: Ivković, Bogosavac, Janjić, Lukić, Georgijević, Varga.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter