0
Fudbal

Mrdaković načeo, a Đurić dokrajčio Pune (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.14 u 20:33

Fudbaleri Tampines Roversa savladali su na gostovanju indijski FK Pune sa 5:2 (2:2) u meču četvrtog kola grupe H AFC Kupa, a još jedan pogodak postigao je srpski internacionalac Miljan Mrdaković.

Mrdakovic Tampines 1

Mrdaković je svoj tim poveo ka pobedi u petom minutu kada je odlično regovao na centaršut sa desne strane i onda glavom pogodio mrežu za prednost od 1-0. Vođstvo nije dugo trajalo pošto su domaćini samo devet minuta kasnije preokrenuli golovima Mustafe i D’Souze. Ipak, na poluvreme se otišlo rezultatom 2-2 zahvaljujući pogotku Alija, dva minuta pre odmora.

U nastavku je briljirao 43-godišnji Aleksandar Đurić, legenda singapurskog fudbala, koji je prvo doneo prednost od 3-2 u 57. minutu, da bi zaokružio meč svojim drugim golom u 68. minutu. Pre toga je Mustafić uspešno izveo penal za 4-2, nakon što je Ralte igrao rukom u kaznenom prostoru.

Tampines je ovom pobedom prestigao Najpjitau iz Mjanmara na drugom mestu u grupi H. Mrdaković je istovremeno nastavio impresivni golgeterski niz i postigao svoj treći gol u AFC Kupu, a ukupno deseti otkako je pre dva meseca došao u Aziju. Ovo je bila peta uzastopna pobeda za Tampines u svim takmičenjima, a u narednom kolu lider S lige gostuje Hougang Junajtedu, koji zauzima petu poziciju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter