0
Auto Moto

Masa uzburkao strasti u Vilijamsu

Objavljeno: 01.04.14 u 15:38

Felipe Masa je u Vilijams stigao kao neko ko je tokom karijere navikao da bude drugi vozač pošto je sve vreme dok je vozio za Ferari bio upravo to.

masa-botas

Međutim, Brazilcu je čini se dojadilo da neko drugi uvek ima prednost u odnosu na njega pa se u Maleziji oglušio na naredbe koje su stigle iz boksa odnosno nije želeo da propusti klupskog kolegu Valterija Botasa što je naišlo na osudu ekipe.

„Naša procena je bila da Botas ima veće šanse da obiđe Batona pošto je imao svežije gume. Ništa drugo nije razlog naše poruke Masi. Kod nas su oba vozača broj jedan. Čak nam je zamisao bila da ukoliko Botas ne uspe da pretekne Batona vrati poziciju Masi. moraćemo da razgovaramo sa našim vozačima kako bismo im objasnili šta se od njih očekuje“ – rekao je šef inžinjera Vilijamsa Rod Nelson.

Šef ekipe Kler Vilijams nije želela mnogo da komentariše ceo slučaj već je samo poručila da je obojici vozača, Masi i Botasu, rečeno da „ohlade glave“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter