0
Evrokupovi

Ćavi: Pobedićemo u revanšu, Tijago: Barsa i dalje favorit

Objavljeno: 01.04.14 u 23:45

Igrač sredine terena Barselone Ćavi Hernandez optimista je po pitanju prolaska Barselone u narednu rundu takmičenja, iako je na “Nou Kampu“ odigrala 1:1 protiv Atletiko Madrida u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

cavi-buskets-mesi

“Očekivali smo ovakvu utakmicu. Imali smo posed lopte i šanse, ali oni su se odbranili i uz to postigli veoma lep gol. Ovo nije dobar rezultat ali pobedićemo u revanšu“, rekao je Ćavi.

Golman Madriđana Tibo Kurtoa istakao je da nije mogao da odbrani odličan šut Nejmara.

“Dobro smo se branili, ali udarac Nejmara nisam mogao da odbranim, lopta je prošla iza Huanfrana i Nejmar je precizno šutirao. Odigraćemo slično i u revanšu, oslonićemo se na kontranapade, a imaćemo i podršku naših navijača“ kazao je Kurtoa.

Vezista Atletika Tijago i dalje je mišljenja da je Barselona favorit za prolazak dalje.

“Ovo je briljantan rezultat za nas. Barselona je i dalje favorit, ali i mi imamo svoje šanse na domaćem terenu. Nadam se da povreda Dijega Košte nije  ozbiljnije prirode, potreban nam je.“, ističe Tijago.

Rezultate utakmica svih sportova, možete da pronađete na našoj livescore stranici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter