0
Evrokupovi

Anćeloti: Ronaldo je zaboravio na zvižduke, Dortmund opasan i ove godine

Objavljeno: 01.04.14 u 17:51

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti istakao je da je Kristijano Ronaldo silno motivisan pred duel sa Borusijom Dortmund i da je zaboravio na zvižduke navijača sa prošlog meča.

ronaldo-bejl-zagrljaj

Portugalca su domaći navijači izviždali nakon što je odlučio da šutira umesto da doda Morati na meču protiv Raja, ali taj događaj je već zaboravljen.

“Kristijano je izuzetno motivisan, kao i uvek. Zvižduci navijača su zaboravljeni. To je samo jedna situacija u kojoj su navijači negodovali njegovu pogrešnu odluku da šutne umesto da doda i to je sve. Ronaldo uvek daje sve od sebe za klub, ekipu i za svakog“, rekao je Anćeloti i dodao:

“Dortmundu će nedostajati Levandovski, ali gosti svakako imaju kompaktan tim, koji se brzo transformiše iz odbrane u napad. Izuzetno poštujem Jirgena Klopa koji je uradio fantastičan posao. Prošle sezone je stigao do finala. Gledao sam polufinalne mečeve iz prošle sezone, između Reala i Borusije, to su bili jako čudni dueli. Delovalo mi je da je Real u prvom meču kontrolisao igru, a na kraju je izgubio 4:1 posle neverovatnog drugog poluvremena. To je sve moguće u Ligi šampiona“, rekao je Anćeloti, koji neće moći da računa na Marsela.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter