0
Evrokupovi

Simeone: Idemo da se nadigravamo sa najboljim timom

Objavljeno: 31.03.14 u 19:05

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone najavio je žestoku borbu svog tima protiv Barselone u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. 

Dijego Simeone

Atletiko na Kamp Nou stiže kao lider Primere sa bodom više od Katalonaca, osokoljen pobedom u Bilbau, ali bez suspendovanog Raula Garsije, koji je jedini van stroja.

“Niko ne može da kaže da je favorit protiv Barselone, ali možemo da obećamo žestoko nadigravanje. Ovo je veliki meč, značajan za obe ekipe. Verujem da će Barsa igrati slično kao protiv Real Madrida. Odigrali su odlično u El Klasiku i pokazali da su ekipa za velika dela. Ova utakmica je najteža od svih dosadašnjih protiv Barse, pošto se nalaze u sjajnoj formi i umeju da igraju Ligu šampiona“, rekao je Simeone, koji je pohvalio svog napadača Dijega Kostu.

“Ono što je Mesi u Barsi, Ronaldo u Realu, to je za nas Kosta. On napreduje svakog dana i može da reši svaku utakmicu. Na terenu će biti mnogo majstora, među njima i Inijesta, koji uvek zablista kada je najvažnije, ali ja se nadam da neće imati dan kao protiv Reala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter