0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘Orlići’ ne idu na EP, Nemci izbegli poraz u Novom Sadu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.14 u 16:41

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo, koje će u maju biti održano na Malti, pošto je u meču 3. kola, kvalifikacione grupe 5, na stadionu Karađorđe u Novom Sadu odigrala nerešeno 1:1 (1:0) protiv selekcije Nemačke.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako su „orlići“ i „panceri“ posle prva dva odigrana kola imali isti broj bodova pošto su i jedni i drugi savladali Gruziju i Republiku Irsku na kraju je presudila bolja gol razlika gostiju koji su spomenute selekcije savladali sa 4:0 i 3:0, dok je ekipa Radoslava Nikolića trijmfovala sa 2:1 i 2:0.

Na današnjem meču Srbiju je u vođstvo u 13. minutu doveo Ivan Šaponjić. Bila je to akcija u tri poteza, golman Milinković-Savić je ispucao loptu iz svog šesnaesterca, Luka Jović je glavom spustio do svog kolege u špicu napada, da bi Šaponjić manirom iskusnog strelca savladao čuvara mreže selekcije Nemačke.

Čuvao je naš tim dugo prednost, ali nikako nije uspevao da ponovo ugrozi gol rivala, osim u samoj završnici meča, dok su se pred našim golom ređale prilike koje je odličnim intervencijama anulirao fantastični golman Milinković-Savić. Međutim, i on je bio nemoćan u 62. minutu kada je Ajdogan odlično šutirao i doneo zlata vredan bod „pancerima“.

Na kraju Nemačka i Srbija su skupili po sedam bodova, ali na Evropsko prvenstvo ide naš današnji protivnik zbog bolje ukupne gol razlike.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter