0
Ostali sportovi

Matić: Slovaci odličan rival za uigravanje (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.14 u 16:26

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić rekao je danas da će utakmice protiv Slovačke u okviru EHF nedelje iskoristiti za uigravanje ekipe za jun, odnosno za dvomeč sa Češkom u okviru baraža za Svetsko prvenstvo u Kataru.

vladan-matic-izjava

On je na okupljanu reprezentacije u hotelu Prezident u Kovilovu istakao da je atmosfera u nacionalnom timu dobra, ali da mali problem predstavljaju povrede Uroša Mitrovića i Draška Nenadića, koji će propustiti provere protiv Slovaka.

„Počeli smo polako da se okupljamo. Žarko Šešum i Darko Stanić će se sutra priključiti reprezentaciji, dok Marko Vujin dolazi u sredu. Ostali igrači sa spiska su tu, počinjemo polako sa pripremama za utakmice sa Slovačkom, a ujedno i za utakmice sa Češkom koje nas očekuju u junu“ – rekao je Matić.

Utakmice između Srbije i Slovačke biće odigrane u petak 4. aprila u Zrenjaninu od 18 sati i u isto vreme dan kasnije u Smederevu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter