0
Evrokupovi

Martino: Moramo da pobedimo u prvom meču

Objavljeno: 31.03.14 u 18:50

Trener Barselone Herardo Martino smatra da njegova ekipa ima imperativ pobede u prvom četvrtfinalnom meču Lige šampiona. 

herardo-martino-kzs

Barselona dočekuje lidera Primere u utorak na od 20:45, a trener Martino pozvao je 22 igrača, van stroja su samo Karles Pujol i Viktor Valdes.

“Moramo da pokušamo da pobedimo i to bez primljenog gola, kako bismo opuštenije otputovali na revanš u Madridu. Moramo da obratimo pažnju na kontranapade Atletika. Simeonova ekipa je odlična i to smo mogli da vidimo i u ostalim utakmicama koje smo igrali ove sezone protiv njih. U Bilbao su pokazali da su spremni da se bore na oba fronta i da imaju kvalitet da pobede svakog“, rekao je Martino, koji je izdvojio dva imena pred ovaj duel.

“Mislim da su Andres Inijesta i Arda Turan igrači koji u svakom trenutku znaju šta treba da rade na terenu i poguraju svoju ekipu i preokrenu tok susreta. Mi ćemo možda morati da igramo sa Nejmarom na desnom boku, ali igrač poput njega može da igra na svakoj poziciji u napadu“, rekao je Martino.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter