0
Ostali sportovi

Ristić nadomak nacionalnog rekorda

Objavljeno: 30.03.14 u 22:25

Milan Ristić, član AK “Partizan” i srpski reprezentativac na 110m prepone, ovog vikenda zamalo je oborio nacionalni rekord Srbije.

Atletika

“U petak sam trčao 13.71s sa vetrom + 0.6 , i to posle štafete 4*100m. U subotu mi je bilo finale obe trke i prepone sam istrčao za 13.59s sa vetrom + 2.1. Nije loše za prvi takmičarski vikend ove sezone, a verujem da bi bilo bolje da mi ono nije bila cetvrta trka ovog vikenda”, kaže Ristić.

“Tim sa kojim radim i ja smo zadovoljni rezultatom jer smo očekivali da na početku sezone trčim 13.65s – 13.75s i ovim rezultatom sam pokazao da sam spreman i da ću u nastavku sezone trčati brže”.

Milanu je ovo bilo prvo veliko takmičenje u ovoj sezoni i odlično iskustvo za dalje trke koje ga očekuju. Trkom iz kvalifikacija istrčao je normu za Evropsko prvenstvo u Cirihu, i tamo se nada najboljem rezultatu u ovoj sezoni.

“Sledeće takmičenje mi je u petak u Virdžiniji, gde ću najverovatnije trčati samo prepone. Zadovoljan sam rezultatima i srećan sam što sam zdrav i nemam nikakvih problema sa povredama. Nadam se novom nacionalnom rekordu”, za kraj nam je rekao Milan Ristić.

hotsport.rs/Atletski savez Srbije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter