0
Evropske lige

Tohir ne želi da menja Macarija

Objavljeno: 29.03.14 u 15:27

Uprkos slabim rezultatima Intera ove sezone, o čemu najbolje svedoči trenutno peto mesto na tabeli Serije A, novi vlasnik kluba iz Milana Erik Tohir nema nameru da menja trenera Valtera Macarija.

SSC Napoli's coach Walter Mazzarri liste

Prema pisanju Tutosporta indonežanski miljarder se već sastao sa iskusnim stručnjakom kako bi se dogovorili o ciljevima koje tim mora da ispuni naredne sezone.

Kako saznaje navedeni list Macari će sigurno ostai na klupi Intera do 2016. godine ukoliko naredne sezone ekipa izbori plasman u Ligu šampiona, a ako u tome uspe na kraju te takmičarske godine dve strane će ponovo sesti za pregovarački sto.

Inter se trenutno grčevito bori za mesto koje vodi u Ligu Evrope pošto ima tri boda manje od četvrtoplasirane Fiorentine i samo bod više od Parme koja je na šestom mestu. Međutim kako će Fiorentina kao finalista kupa obezbediti plasman u evropska takmičenja najveća pretnja za Inter su uz Parmu Atalanta i Lacio koji imaju pet odnosno šest bodova suficita.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter