0
ATP

Nadal zna šta mu je potrebno da savlada Đokovića

Objavljeno: 29.03.14 u 12:42

Poput Novaka Đokovića koji se u finale Mastersa u Majamiju plasirao bez borbe pošto mu je Japanac Kei Nišikori predao meč zbog povrede i Rafael Nadal nije odigrao svoj polufinalni meč jer mu je Tomaš Berdih prepustio pobedu zbog stomačnih tegoba.

Rafael Nadal

Novak i Rafa će u svom 40. duelu snage odmeriti u nedelju uveče, Srbin će pokušati da dođe do svog četvrtog trofeja u Majamiju, dok će Španac iz četvrtog pokušaja probati da dođe do svog prvog pehara na Floridi.

„Samo ako budem igrao do krajnjih granica svojih mogućnosti mogu da savladam Novaka, a da pri tome on ne pruži svoj najbolji tenis. Znam da moram dobro da serviram i da budem agresivan. On će u finale ući sa velikim samopouzdanjem pošto je nedavno osvojio Indijan Vels, a i za mene je važno to što sam stigao do finala posle nešto lošijeg rezultata u Kaliforniji“ – rekao je Nadal.

Novinari su podsetili Španca na sedam uzastopno izgubljenih finala od Đokovića, ali je Nadal na to odgovorio da su se stvari promenile u međuvremenu.

U ukupnom skoru trenutno najbolji teniser sveta ima pet pobeda više odnosno u 39 odigranih duela 22 puta je savladao Novaka, dok je Đoković pobedio 17 puta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter