0
Fudbal

‘Kneževi’ žele Klopa na klupi

Objavljeno: 29.03.14 u 12:54

Sasvim je logično da najbogatiji klubovi u svom timu žele najbolje igrače i trenere pa tako ne čudi vest da je vlasnik Monaka Dimitrij Ribolovljev zainteresovan da na klupu svoje ekipe dovede Jirgena Klopa.

Jirgen Klop

Prema pisanju pojedinih francuskih medija ruski tajkun je već krenuo u ofanzivu, uspostavio je kontakt sa mladim nemačkim stručnjakom, a hrabri ga to što trener Borusije nije u startu odbio ideju, iako je nije ni prihvatio.

„Kneževi“ polako sklapaju moćan tim koji bi mogao da bude konkurentan i u Ligi šampiona, ali im je potreban i vrhunski trener pošto se ispostavilo da Klaudio Ranijeri nije čovek koji može da napravi razliku.

Mali problem bi mogla da predstavlja činjenica da Klop ima ugovor sa „milionerima“ do 2018. godine, kao i podatak da se Borusija vrlo teško odriče glavnih „šrafova“ iz svoje mašinerije čak i kada na njenu adresu stignu bogate ponude.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter